Din önskan är min lag

Det är du som beställare av produkten/tjänsten som kommer med dina önskemål och utifrån dessa försöker vi tillsammans finna bästa lösningarna till bra resultat!


Vare sig det handlar om invändig eller utvändig målning lägger vi stor vikt vid förarbetet.

Tvätt och skrapning ser vi som A & O. Det ger bra vidhäftning till underlaget och ger således efterföljande behandlingar rätt förutsättningar för god kvalitet.Vi har alla slags projekt i vår portfolio, såsom Renoveringar och Nyproduktion. Vi utför projekt mot såväl Kommuner, Företag, Privata Kunder samt Bostadsrättsföreningar.

Vid förfrågan har vi även möjlighet att tillsätta Anna Samuelson som gärna tar sig an specialprojekt mot det konstnärliga hållet.

Vi har många års erfarenhet från lägenhetsrenoveringar då vi alla jobbat på Sunne Bostads ABs-, Lundbergs i Arvika Fastigheters bestånd. Sedan tidig sommar -18 har vi fått förtroendet av WeBK fastighetsservice att sköta renovering på Lilethos fastigheter i Sunne.

Utvändigt hade vi bl a ett vårprojekt -17 mot Brf Broby i Sunne, då vi målade om 15 flerfamiljshus med tillhörande Carportar och förråd.

 Vi är glada att se att vi fortsatt får äran att delta i varierande projekt med alltifrån nybyggda villor till utmanande renoveringar i gamla herrgårdar och Värmlandsgårdar


När Ni har något nytt projekt på G vill Vi gärna vara med och visa vad Vi går för!


Vi arbetar genom goda samarbeten och målarna utgår från Sunne 

Med vänlig hälsning

Patrik Skanfors

Tobias Stangnes & Love Emilsson

070 33 99 317

Mats Hjalmarsson

Misab

Erik Samuelson, Rickard Flingdal


Fler bilder finns på Facebook, som är smidigare att uppdatera

Sök efter

Skanfors Måleri

In och Gilla! 👍